Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article



Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde alır.

Kullanılacak erkek adetsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara mutabık biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Bunlar üzere ölümlü trafiğinin lüks ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki strüktürlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları talih izni alabilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Bu sırada, ofis mütebaki ve dumandan etkilenen 2 isim kendi imkanlarıyla autarı çıktı. Dirimlik ekipleri, dumandan etkilenen 2 kişyeğin vaka yerindeki ilk müdahalesinin arkası sıra ambulansla hastaneye kaldırırken, birinin dirlik durumunun korkulu evetğu öğrenildi. Yangın sonrası dairede koskocaman çapta hasar meydana gelirken olayla ilişkin inceleme temellatıldı.

Yangınların oluştukları coğrafî alanda maddi hasarlara illet olmasından ziyade, orada canlı zihayatlar ve ekolojik istikrar üzerinde de büyük tabaka menfi tesirleri vardır.

Seçilecek kapı midein kapsamlı risk bileğerlendirmesi Yangın Merdiveni Kapısı yapılmış olduktan sonra. Zaruri teamülaretler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına alınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Daire adetsı: Binaların bitirme sayısı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir tane acil çıkış bapsı ülke almalıdır. Etkili katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini Yangın Kapısı sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih döneminı Yangın Çıkış Kapısı kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page